100% Leuk

100% leuk

100 % leuk staat voor aandacht voor elkaar in de producten en de manier van werken. Hoe vind ik leuke, originele en persoonlijke cadeautjes ? Een leuke vraag, waaraan 100% leuk graag wilde voldoen. En als het niet te krijgen is, dan ontwikkel je het toch zelf? Zo begonnen ze met het bedenken van leuke attenties waarin een compliment of een boodschap verwerkt zat.

Kleine attentie, grote glimlach

100%LEUK laat zien hoe je van niets iets kan creëren en impact kan hebben op je omgeving. Een kleine attentie kan zorgen voor een grote glimlach. En dat is waar wij het voor doen, inmiddels met een heel team dat zich vanuit diezelfde visie inzet. Je vindt onze boodschap terug in elke attentie, of het nu gaat om een verjaarscadeautje of een attentie om iemand een hart onder de riem te steken.

Iedereen van waarde

En weet je waar wij elke dag extra blij van worden? Van onze samenwerking met ons prachtige team LEUKERDS – mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Zij zorgen ervoor dat al onze producten perfect worden verpakt en klaar worden gemaakt voor de verkoop.

Kom naar onze winkel en ontdek de wereld van 100% leuk met hun geweldige cadeautjes voor elke gelegenheid.

              Bierdouche - 100% leuk    

 

      Cadeau of verrassend cadeaupakket? I 100%LEUK.nl