Levertijd

Een groot nadeel van online bestellen is wachten op je pakketje! Dit snappen wij. Doorgaans ontvang je de bestelling de volgende werkdag. Bij sommige artikelen kan dit binnen 1-3 werkdagen zijn.

Helaas kan het voorkomen dat bepaalde artikelen niet op voorraad zijn. Dan nog proberen we de artikelen zo snel mogelijk naar je op te sturen.

Een enkele keer is het artikel dat je besteld hebt niet meer leverbaar, we zullen dan ook contact met je opnemen. Aan de beschikbare voorraden die op de website vermeld staan, kunnen geen rechten worden ontleend. Deze indicatie op de site is geen garantie voor beschikbaarheid.

Bezorging door PostNL
Bestellingen worden via PostNL verstuurd. Zij leveren op maandag t/m zaterdag tijdens kantooruren. Staat PostNL op de stoep en er is niemand thuis? Dan kan PostNL je pakketje bij de buren proberen af te leveren. Wanneer dit niet lukt, laat de bezorger een berichtje achter en brengt je pakketje naar een PostNL afhaalpunt. 

Met het afhaalbericht van PostNL kun je jouw pakketje ophalen bij het afhaalpunt. Hier wordt je pakketje 7 dagen bewaard. Er zal altijd gevraagd worden naar een legitimatiebewijs.

Wij proberen zoveel mogelijk rekening te houden met het milieu. Daarom wordt, wanneer het kan, je bestelling in gebruikte doos/verpakking naar je toegestuurd.

Bezorging rondom corona

Het coronavirus zorgt voor uitzonderlijke omstandigheden. PostNL neemt daarom ook maatregelen om de verspreiding van het coronavirus te voorkomen. Maar wat houdt dat in voor jou? Houd je legitimatie bewijs bij de hand bij aflevering van het pakket. De bezorger noteert de laatste drie cijfers als handtekening om contact te vermijden. Controleer ook goed het afleveradres, mocht dit bij een bedrijf zijn die dicht is, moet dit aangepast worden. Door de nieuwe maatregelen die in België genomen zijn tegen het verspreiden van het coronavirus is het niet meer mogelijk om je bestelling naar een PostNL-punt te laten sturen.

Let op! Door de maatregelen rondom het coronavirus kan de bezorgtijd langer duren.

 
Ophalen bij Depot 
Je kunt er voor kiezen om je bestelling, wanneer het jou uitkomt, op te halen in onze winkel? Selecteer dan tijdens het bestelproces bij stap 2 Ophalen bij Depot. Deze optie is gratis, het kan ongeveer 1-5 werkdagen duren voor dat je bestelling klaar ligt in het filiaal, dat ligt er ook aan of we artikelen voor je hebben moeten bestellen.